- KERHOTAPAAMINEN 5.10.20 PERUTTU

- PRO SENIORIT YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS TAMPEREELLA 10.9.2020

-  ALEKSINKULMAN KORONATIEDOTE HUOMIOON!!

- SÄHKÖPOSTIMUISTUTUS

- JÄSENMAKSUASIAA

Kerhotapaaminen maanantaina 5.10.20 on PERUTTU koronatilanteen takia.

Pro seniorit yhdistyksen vuosikokous Tampereella 10.9.2020

Kokoukseen osallistui 58 jäsentä 13 kerhosta.

Yhdistyksen puheenjohtaja Leena Uusitalo avasi kokouksen.

Kokouksen aluksi yhdistyksen perustajajäsen Leena Laitila kutsuttiin yhdistyksen kunniajäseneksi.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Mirjam Louhekari Helsingistä ja sihteeriksi Seppo Johansson myös Helsingistä. Yhdistyksen sihteeri Jouni Koskinen toimi ns. teknisenä sihteerinä.

Hyväksyttiin toimintakertomus 2019, tilinpäätös 2019 ja myönnettiin vastuuvapaus hallitukselle sekä hyväksyttiin toimintasuunnitelma 2020.

Hallitus esitti puheenjohtajalle ja hallituksen jäsenille maksettavaksi kokouspalkkiota 150 €. Kokouksessa esitettiin palkkiosta luopumista. Äänestyksessä hallituksen esitys, kokouspalkkio 150€, voitti äänin 36 - 22.

Yhdistyksen jäsenmaksuksi päätettiin 10 €.

Hyväksyttiin kuluvan vuoden 2020 talousarvio.

Hallitukseen erovuoroisten, ( Leena Laitila, Jukka Nylander ja Pirkko Peltola-Kauppienen ), tilalle esitettiin ( suluissa äänimäärä ):

Seija Turunen ( 33 ), Kirsti Lamminpää ( 27 ), Jukka Nylander ( 25 ), Pirkko Peltola-Kauppinen ( 20 ), Mirjam Louhekari ( 11 ), Pertti Helin ( 9 ) ja Esko Poutanen ( 7 ).

Uuteen hallitukseen kuuluvat:

Leena Uusitalo ( puheenjohtaja ), Hannu Hakala ( Hämeenlinna ), Jouni Koskinen ( Oulu ), Kirsti Lamminpää (Lappeenranta ), Jukka Nylander ( Helsinki ), Seija Turunen ( Joensuu ) ja Pekka Valkonen ( Kouvola).

Varajäseniksi valittiin:

Pertti Helin ( Tampere ), Leena Laitila ( Seinäjoki ), Pekka Lappalainen ( Kuopio ), Hannu Lemström ( Pori ), Pirkko Peltola-Kauppinen ( Varkaus ) ja Esko Poutanen ( Turku ).

Sydänsavon kerhon esittämää sääntömuutosesitystä ei hyväksytty.

Seuraavan vuosikokouksen pitopaikka jäi vielä avoimeksi.

Kuvia vuosikokouksesta "Valokuvia" välilehdellä

ALEKSINKULMAN  KORONAOHJEISTUS

Turvallisuutta järjestelyillä ja tilojen käytöllä

- Kokoustiloja voi käyttää vain 50%:n täyttöasteella (esim. Pohjansali max 60 hlöä -> nyt 30 osallistujaa sallittu). Tilojen henkilömääriä voit tarkistaa Aleksinkulman kotisivuilta tai kysymällä toimistosta.

-  Tilaisuuksien ohjelmaa tiivistetään sen verran, että Aleksinkulmaan tullaan sisälle vasta varausajan alkaessa (poikkeuksena keittiövuorolaiset ja järjestäjät). Aleksinkulmasta poistutaan varausajan sisällä. Tilaisuuksista poistutaan suoraan ulos ja vältetään ryhmittymistä yleisiin tiloihin.

- Yläkerran kokouksissa käytetään yläkerran naulakkoa ja wc-tiloja.

- Kahvit tarjotaan heti ensimmäisenä, jolloin käsihygieniaksi riittää Aleksinkulmaan tullessa tehty käsien pesu ja käsidesin laitto.

Huolehditaan hyvästä hygieniasta

- On erityisen tärkeää pitää turvaväli ja välttää lähikontakteja. Pidä turvaväli myös Aleksinkulman työntekijöihin esim. info-tiskillä asioidessa.

- Pese kädet huolellisesti ja käytä käsidesiä.

- Ehdoton ohje: sairaana ei saa Aleksinkulmaan tulla !

Muista ilmoittaa sähköpostiosoitteen muutokset Kertulle!

Mikäli ette ole saaneet Kertulta tämän kevään aikana sähköpostia tai sähköpostiosoitteenne muuttuu, niin ilmoittakaa uusi sähköpostiosoite Kertulle  kerttu.mommo@gmail.com

Jäsenmaksujen ongelmat:

Selvitin asiaa ja ohjeena asian hoitamiseksi, mikäli et ole saanut laskua jäsenmaksua varten.

Maksa jäsenmaksu mahdollisimman pian alla olevalle tilille ja

kirjoita viestikenttään:

Jäsenmaksu 2020

Nimi ja henkilötunnus kokonaan.

(esim.  Jäsenmaksu 2020,  Ville Virtanen 101046-1234)

Maksa tilille:

Saaja:            Ammattiliitto Pro