Ammattiliitto Pro Seniorit yhdistyksen kesäpäivät 

Kuopiossa 27.-28.7.2022


Ohjelma: 

Ke 27.07.2022

Saapuminen Kuopioon Original Sokos Hotel Puijonsarveen, Minna Canthinkatu 16, KUOPIO

Klo 14.00 -16.00 buffet-lounas hotellin ravintolassa. Muista ilmoittaa etukäteen mahdolliset ruoka-allergiat.

Huoneet saa joko ennen tai jälkeen lounaan riippuen hotellin edellisyön varaustilanteesta.

Klo 17.45 lähtö Kuopion matkustajasatamasta (Minna Canthinkatu 2) M/S Queen R risteilijällä kohti Rauhalahtea ihastellen kauniin Kallaveden järvimaisemaa. 

n. klo 18.30 saapuminen Rauhalahden satamaan, josta pieni kävelymatka teatterille. Rauhalahti Teatteri sijaitsee Rauhalahden kauniilla alueella osoitteessa Rauhankatu 3, 70780 Kuopio. Kulku teatterille tapahtuu Rauhalahden leirintäalueen kautta.

Klo 19.00 -21.00 Rauhalahden kesäteatterissa musiikkikomedia Rock n Rollators. Esitys kestää 2 tuntia sisältäen 20 minuutin väliajan. Teatterilla on katettu ravintolateltta A-oikeuksilla, josta voi tilata tarjoilut ennen esitystä välttääkseen ruuhkaa tai ostaa paikan päältä. Väliajan tarjoilu ei sisälly hintaan. Esityksen jälkeen kävellen Rauhalahden satamaan.

Klo 21.30 M/S Queen lähtee takaisin kohti Kuopion matkustajasatamaa. Laivalla iltapalana runsaankokoiset uunituoreet ja lämpöiset broileri-pinaatti-juusto-ciabatat ja sen kanssa kahvia/teetä. Muista ilmoittaa etukäteen mahdolliset ruoka-allergiat.

Laiva saapuu matkustajasatamaan n. klo 22.10.

Yöpyminen hotellissa.

 

To 28.07.2022

Klo 06.30 -10.00 aamiainen hotellin ravintolassa.

Klo 09.00 lähtö 2 tuntia kestävälle opastetulle kaupunkikiertoajelulle Kallaveden Kuopio maisemissa Pohjolan Matkan omilla tilausbusseilla.

Klo 11.30 buffet-lounas hotellin ravintolassa. Muista ilmoittaa etukäteen mahdolliset ruoka-allergiat.

Klo 12.00 huoneiden luovutus ja lähtö kotimatkalle tai omaa tutustumista esim. Mualiman Napaan (tori) ja mahdollisesti kotiin viemisiksi Partasen Hannan possumunkit, lihapiirakat tai makoisat kukot torilta mukaan.

 

ORIGINAL SOKOS HOTEL PUIJONSARVI

Kuopion elämän ja olemisen kauneus hehkuu niin luonnossa, torilla kuin savolaisissa ihmisissäkin. Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Puikkari on Itä-Suomen suurin hotelli, jossa tunnelma on lämmin ja kodikas, savolaisittain leppoisa. Puikkari on aivan lähellä Savon torielämän tapahtumien sydäntä, kauniin Snellmanin puiston vieressä ja kauneinta vihreää luontoa aivan sinertävän Kallaveden läheisyydessä. Huoneita on erityylisiä ja ne ovat sijoittuneet aikakaudeltaan ja tyyliltään toisistaan poikkeaviin hotellin osiin, joten ne ovat sisustukseltaan erilaisia. Maaherrankadun siiven huoneissa varusteluun kuuluu säädettävä työpöytä. Jugend-osassa huone henkii aikakautensa koristeellisempaa sisustustyyliä. Päärakennuksessa fiilistellään ajattoman tyylikkäällä, harmonisella sisustuksella.

 

M/S QUEEN R

M/S Queen R on moderni sisävesiristeilijä, joka sopii upeasti näyttävien ja monipuolisten yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Laivan alimmassa kerroksessa on isot maisemaikkunat ja 80-paikkainen ravintolasali, keskimmäisessä kerroksessa on 16-paikkainen kabinetti sekä iso terassi ja ylimmässä kerroksessa aurinkokansi, jolta on upea 360 asteen esteetön näköala laivaa ympäröiviin maisemiin. Kuningattaremme kyytiin mahtuu kokonaisuudessaan 180 henkilöä nauttimaan matkasta, jonka aikana kokkimme loihtii maukkaat paikalliset ruoat laivan keittiössä paikan päällä.

·         Rakennettu vuonna 2001 Savonlinnassa

·         Pituus 30,1 m ja leveys 6,3 m

·         Rekisteröity matkustajamäärä 180

·         Kahvila-, ravintola- ja baaripalvelut

·         82-paikkainen ravintolasali

·         16-paikkainen baari

·         Kaksi aurinkokansitasoa

 

ROCK N ROLLATORS

Ratkiriemukas, mutta koskettava tarina perustuu tositapahtumiin, joiden keskipisteessä on yksityinen vanhainkoti Virkeä ja sen asukkaat. Arjen menon ja juhannusviikonlopun suunnittelu saa yllättävän käänteen, kun selviää, että vanhainkoti on ehkä ajautumassa pörssiyhtiön hampaisiin ja joutuu taloudellisten leikkausten kohteeksi. Kun kamelin selkä napsahtaa, tämä Hopeinen joukko nousee vanhainkotikapinaan.  He karkaavat hoitolasta ja valtaavat vielä kerran legendaarisen Lapinlahden Honkaharjun, joka on heille savolaisen rokin ja punkin Mekka. Päärooleissa nähdään huikea kaksikko: Sakari Kuosmanen ja Tuija Piepponen. Lavalle nousee 8-henkinen rock-bändi, joka takaa aidot Sleepy Sleepers kiksit.

 

TERVETULOA KUOPIOON!